Ad-hok recept od ostatka (2 srednjeg) kuvanog krompira.
Sastojci:
- 2 kom. kuvani krompir,
- 1 sk kisele pavlake,
- 4 - 5 lista peršuna,
- list celera po ukusu,
- 6 lista nevena,
- beli luk po ukusu,
- so po ukusu
Priprema:
Iseckati krompir na male komadiće, zdrobiti (viljuškom!?), dodati jednu supenu kašiku kisele pavlake, sitno iseckani list peršuna, celera, lista nevena. Zdrobiti beli luk (po ukusu) dodati i posoliti.
Sastojke dobro promešati i ostaviti da odstoji (može i u hladnjaku).
Mazati na hleb ili na dvopek.
Prijatno!
Sastojci:
- 2 kom. kuvani krompir,
- 1 sk kisele pavlake,
- 4 - 5 lista peršuna,
- list celera po ukusu,
- 6 lista nevena,
- beli luk po ukusu,
- so po ukusu
Priprema:
Iseckati krompir na male komadiće, zdrobiti (viljuškom!?), dodati jednu supenu kašiku kisele pavlake, sitno iseckani list peršuna, celera, lista nevena. Zdrobiti beli luk (po ukusu) dodati i posoliti.
Sastojke dobro promešati i ostaviti da odstoji (može i u hladnjaku).
Mazati na hleb ili na dvopek.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар